New Clear Media

Din guide til medier, markedsføring og søgemaskineoptimering

Ledelse i det senmoderne kræver kommunikation og redskaber

Få hjælp til ledelse med lederkurser (foto hansentoft.dk)

Få hjælp til ledelse med lederkurser (foto hansentoft.dk)

Ledelse er en sær størrelse. Til tider er ledelse et flydende begreb, der dækker over nogle mennesker, som har en vis bestemmelse. Men ledelse er ikke bare autoritativt. Ledelse kan fungere på mange forskellige måder. I historien kan vi finde forskellige slags styreformer: Despoti, Monarki, Tyranni, Oligarki. Disse ledelsesformer er knyttet tæt til en central magtskikkelse i form af en eller flere personer, der med egenhændigt og rådigt kan foretage de valg og beslutninger, som forekommer ham bedst. Denne ledelsesstil er uddateret i den flydende senmodernitet.

Autoriteter spiller ikke den store rolle for os længere. De står til debat. Kulturen er ikke hierarkisk indrettet, men indrettet efter resultater og metoder. En god ledelse nu om dage inddrager, diskuterer og stiller spørgsmål til de eksisterende metoder.

Ledelseskurser gavner hele organismen

Men ledelse er ikke bare så simpel. Ofte kan det være en god ide at tage på et kursus for at få udviklet sin ledelseskompetencer. Kommunikation er ofte det centrale i sådanne kurser, og kurserne har ofte som formål både at innovere brandring og kommunikationen internt i selskabet. Med en god ledelse får I også et sundt  firma. Et sundt firma giver glade og lykkelige medarbejdere, og glade medarbejdere giver et sundere firma. Derfor er det vigtigt, at man som firma dyrker en sund ledelseskultur.

En professionel konsulent kan optimere og forbedre

Det er farligt at stå alt for stille, for hvis det sker, kan det være, at firmaet indvendigt stagnerer, og  at aktuelle problemstillinger ikke bliver taget op. En konsulent med ekspertise kan hjælpe jer med at få redskaber til problemknusning. Redskaber er teori anskueliggjort i praksis, og er derfor anvendelig viden for ledere og ansatte. En professionel konsulent vil kunne komme med god feedback og redskaber til ledelsen af en virksomhed. Et andet perspektiv gavner ofte.

Få hjælp til ledelse hos Hansentoft

Mere information om ledelsesudvikling

Share